mondwater online bestellen Opties

Kenmerken Interprox Plus - Voor een Plus is het rager gedeelte in een hoek betreffende 90 graden op de steel aangebracht, zodat deze alsnog gemakkelijker tussen een tanden en...

elmex® SENSITIVE TANDSPOELING met aminfluoride geeft genoeg bescherming anti gevoelige tanden en tandhalscariës. Het sluit open tandbuisjes en bevat nauwelijks alcohol.

Afhankelijk met de ruimte tussen tanden en kiezen bestaan floss, stokers ofwel ragers cruciaal om gebit en tandvlees in goede conditie te behouden. GUM Soft-Picks zijn uiterst effectieve stokers voor ons milde...

Specifiek voor het reinigen van een ruimten tussen een kiezen wat nader achter in een mond (ter hoogte betreffende een wang) is de Interprox Plus ontwikkeld.

Actieve fluoride versterkt dit tandglazuur, helpt tandplak te voorkomen. Cetylpyridinium chloride werkt bacterieremmend. Reinigt verder op plekken waar de tandenborstel bijna niet ofwel niet voor mag aankomen en ondersteunt zo het gebit schoner en het tandvlees gezonder te houden.

Om die aanleiding kan tandplaque na een poetsbeurt in deze ruimten achterblijven. Omdat bacteriën zichzelf aan tandplaque hechten mag het niet reinigen betreffende de ruimten tussen tanden en kiezen in bepaalde scenarios tot problemen leiden.

Zendium Classic helpt bij een verpleging met je mond door een beschermende functie met je speeksel te beschermen. - Voor gezonde tanden n gezond tandvlees - Betreffende milde smaak - Bevat fluoride, wat dit glazuur over tanden en kiezen versterkt n

Easy grip lactona voor de verpleging en langdurig behoud van ons vitaal gebit Samenstelling Metalen fundering betreffende nylon haartjes en een plastic handvat Gebruik Maak voorzichtige in- en uitgaande bewegingen. Forceer een rager niet in te smalle ruimtes. Borstel na toepassen afspoelen, wekelijks vervangen.

Easy grip lactona voor de verpleging en geruime tijd behoud met ons gezond gebit Opbouw Metalen fundering betreffende nylon haartjes en een kunststof handvat Toepassen Maak voorzichtige in- en uitgaande bewegingen. Forceer de rager ook niet in te smalle ruimtes. Borstel na toepassen afspoelen, wekelijks verwisselen.

Voor vollere ruimtes tussen jouw tanden en kiezen kan zijn het toepassen aangaande ragers meestal lekkerder vervolgens het toepassen aangaande floss ofwel tandenstokers.

 Tandaanslag bouwt zich geregeld op je tanden op via bikken en drinken bijvoorbeeld thee, koffie en rode wijn, en dien verwijderd worden teneinde verkleuring te voorkomen.

Deze tandspoeling geeft meteen en langdurige verlichting van een pijn ten gevolge met gevoelige tanden.

Dringt ook in moeilijk te bereiken gebieden en voorkomt hiermee de vorming betreffende tandcariës.Kenmerken:zorgt voor een ideale reiniging van de interdentale ruimtereinigt slecht toegankelijke plaatsen in een mondvermi...

Een ruimtes tussen je tanden schoonhouden met bacteriën en plaque, hier kan zijn vaak een handeling welke vergeten ofwel overgeslagen is. Maar dit dagelijks schoonhouden kan zijn net zo belangrijk indien dit elke dag poetsen over jouw tanden. Plaque en bacteriën hechten zichzelf vaak op plaatsen waar jouw met ons tandenborstel niet kan aankomen, daarom is het belangrijk om welke plekken goed ordelijk te houden betreffende een TePe ragers.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “mondwater online bestellen Opties”

Leave a Reply

Gravatar